četvrtak, 14. travnja 2011.

Europski R & D napredak 'internet stvari,' ubrzava naš Phildickian budućnost

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/european-randd-advances-internet-of-things-hastens-our-phildick/:
Zašto ne mogu naš hladnjak vatru off hitna e-poštu kada mlijeko je otišao pijan? I toaletni papir dozatora upozoravaju nas da je prazna - prije nego što smo sjesti? A kada će naš mikrovalova pokrenuti BitTorrent? EUREKA, europska R & D mreža, zna kako loše žuditi umrežene objekata, i umjesto da rugati, to je kreće u pomoć. U tu svrhu, on je razvio mali, jeftin, baterija-powered senzori mogli povezati sve od potrošača elektronike do zaštite okoliša monitora tvornicu robota - ". Interneta stvari" stvaranje mnogo očekivani No, za razliku od više-hyped RFID , to je tehnologija zapravo bih iskoristiti. Umjesto znajući da li vaše tipke su doista na RFID čitač, mreža nježno može vas podsjetiti da ste ih ostavio u svom automobilu, koji je sada 100 milja udaljen s netko drugi u kotač, ali, srećom za tebe, nisko na plin. Pogled u tzv budućnost stvari s EUREKA's press release ', povoljno ugrađen nakon skoka.

Nastaviti čitanje Europski R & D napredak "Internet stvari", ubrzava naš Phildickian budućnost

Europski R & D napredak 'internet stvari,' ubrzava naš Phildickian budućnost prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 00:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Physorg | izvor EUREKA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar