četvrtak, 14. travnja 2011.

T-Mobile otkaže čak i više Plus neograničeno plan uoči objave?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/t-mobile-cancels-even-more-plus-unlimited-plan-on-eve-of-launch/:
Taman kad smo mislili da T-Mobile je o rock svijetu nudeći donijeti-vaše-vlastite-telefon kupcima ludo jeftini neograničen plan , mi smo čuli kako je tvrtka zadavio 60 dolara neograničen inačici čak i više Plus u krevetiću - - TmoNews kvrgav pretpostavlja unutarnji priopćenjem u kojem se tvrdi plan je bio otkazan u posljednjem trenutku. Mi smo samo postignut na T-Mobile sebe, međutim, i rečeno im je stvarnost ništa od vrsta:
T-Mobile nije službeno objaviti svakom slučaju planovi jučer, a tvrtka ne komentira glasine ili spekulacije. Danas, T-Mobile je službeno najavio novi, single-line neograničen plan koji je dostupan od danas za samo 79,99 dolara mjesečno, uz još plan i dvogodišnji ugovor.
Drugim riječima, T-Mobile tvrdi da nikada nije poslala prethodni press release na sve. Mi nismo sigurni tko govori istinu ovdje, ali bilo kako bilo, jedno je sigurno - još uvijek neće biti 60 dolara neograničen čak i više Plus plan počinje sutra ujutro. Vi ste više nego dobrodošli da se osuši suze s 80 dolara na ugovoru planu upravo sada, ipak. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje T-Mobile otkaže čak i više Plus neograničeno plan uoči objave?

T-Mobile otkaže čak i više Plus neograničeno plan uoči lansiranja? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 17:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TmoNews | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar