ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Sony: svaki NGP igra će biti dostupna za download, neki možda čak i ne čine ga fizički izdanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/sony-every-ngp-game-will-be-available-to-download-some-might-n/:
Mi smo popunjavanje vremena između sada i NGP je blagdana puštanje najbolji način znamo kako: lov dolje još informacija o tome. strane Andrew House , čovjek zadužen za Sony Computer Entertainment Europe, je isporučio najnovije malčice u razgovoru s MCV, gdje je nedvosmisleno tvrdi da je svaka igra na sljedeći PlayStation Portable će biti dostupna za kupnju kao preuzimanje. Znakovita je, on je također izražava Sony želje za istovremenu distribuciju u oba digitalnim i fizičke kanala, ali meni to zvuči puno manje konkretan od svoje obećanje da svaki igra će biti preuzeti. Digitalno samo igre također istaknuto mjesto u Andrew viziju NGP budućnosti, kao što očekuje da diverzificirati izbor za potrošače uz veliki put naslove poput Uncharted. Da biste saznali više o Sony zamjena UMDs s flash memorije i rezon iza PlayStation Suite , slijedite izvor link ispod za cijeli intervju.

Sony: svaki NGP igra će biti dostupna za download, neki možda čak i ne čine ga fizički puštanje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 08:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor MCV | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar