ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Xbox Kinect na PS3 je Kevin Butler je najgora noćna mora dolaze istinito (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/xbox-kinect-on-ps3-is-kevin-butlers-worst-nightmare-come-true/:

Dakle ovdje je dilema da neki igrači mogu imati suočeni: Želite li konzola sa velikom procesorskom snagom, ali zajedno s nekim užaren vrsta slatkiša , ili jedan sa futurističkim kontroler bez gibanje igranje na cijenu Blu-ray reprodukcije? Pa, za nas smrtnicima to je bilo jedno ili drugo, ali Shantanu Goel otišao naprijed kombinirati najbolje od oba svijeta: Xbox Kinect na PS3. Video iznad je naš čovjek demonstraciju njegovih ranih softvera mod, koji se trenutno mogu prepoznati osnovne gestama brzo kao što su gurajući svoje ruke prema zaslonu dvaput da aktivirate gumb X, kao i obično maše okolo za plovidbu. Iako je očito da je ovaj projekt još uvijek u povojima, Goel već radi na tome beefing dodajući puna igra profila i skeletnih praćenje podršku, tako da uz malo pomoći iz zajednice, nadamo se da neće biti dugo prije nego što smo dobili na slobodno bacanje bombe u Killzone 3 bez brige o oštećivanje TV. Možda Kevin Butler vidjet će lakši stranu stvari, previše.

Xbox Kinect na PS3 je Kevin Butler je najgora noćna mora dolaze istinito (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 11:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Shantanu Goel | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar