ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Verizon i HTC nude Thunderbolt proširena baterija, dati svoj telefon odlagališta kao kamion

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/verizon-and-htc-offer-thunderbolt-extended-battery-give-your-ph/:
Iako nikada nije potvrđeno Verizon , čini se vjerojatnim da je trajanje baterije (točnije, nedostatak istih ) igrao ulogu u seriji kašnjenja prije Thunderboltove pokrenuti. Za borbu protiv ovog problema, Big Red i HTC nude prilično neugledan proširena baterija koja gotovo udvostručuje slušalice kapacitet od 1400mAh za 2750mAh. Sve je to dodatni sok sigurno će doći u ruci za ljude naslonjena oslanja na telefonu LTE radio. Međutim, uređaj košta $ 50 i dodaje unca od junk u prtljažniku - na uređaj koji nije graciozan početi sa - pa zašto ne kupiti drugi standard baterija za deset dolara manje umjesto toga? Tada možete koristiti Qi-kompatibilan unatrag i indukcija punjenje Verizon's objavljivanju u travnju. To je samo pod $ 100 ($ 29 za leđa i 69 dolara za jastučić) za one koji žele smanjiti kabel i ne smeta proširen struk pretpostavljamo dolazi s privilegija.

Verizon i HTC nude Thunderbolt proširena baterija, dati svoj ​​telefon odlagališta kao kamion prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 15:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Zajednice , PC Mag | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar