ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Kinect drži kirurga na posao, Nintendo 3DS može pomoći optičari sa dijagnozama

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/kinect-keeps-surgeons-on-task-nintendo-3ds-might-assist-optomet/:

Najnovija generacija gaming gadgete učiniti neke trikove divan, a jedan od niftiest oni mogu obavljati pomaže područje medicine. Microsoft Kinect zvučalo kao kandidat za operaciju , a ovog mjeseca u stvarnom životu kirurzi zapravo stavili ga koristiti - Sunnybrook bolnici u Torontu, Kanada rigged Xbox 360 dubina kameru na svoje računalo medicinske imaging. Sada, liječnici ne moraju pročišćavati iz manipulirati MRI sken, ili čak i imenovati nadničar na zadatak - naprotiv, oni jednostavno podižu okrvavljenim rukavice, i zaronite u digitalne slike s valom desni ruke.

U međuvremenu, američki Optometric Udruga je proširila na svoju početnu pohvale za Nintendo's 3DS, rekavši autostereoscopic 3D ručni "može biti božji dar za identificiranje djecu mlađu od 6 koji trebaju viziju terapije." Iako je Nintendo oznake upozorenja prvotno potaknute malo strah među roditeljima, organizacija kaže da djeca koja ne može doživjeti 3DS za svoj ​​puni potencijal može imati ambliopije (ili neki drugi vid poremećaja) koja može biti lakše liječiti ranije je uhvaćen, iako jedan liječnik intervjuiran od strane Associated Press tvrdi da su djeca s ambliopije svibanj ne znaju što nedostaje za početak - tako da ne moraju nužno očekivati ​​lijek, ljudi.

Kinect drži kirurga na posao, Nintendo 3DS može pomoći optičari sa dijagnozama prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 07:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor AP , Canadian Press | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar