ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Nexus S 4G potvrdio Sprint's vlastite web stranice, prvi 'potpuno integrirane' Google Voice smartphone

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/nexus-s-4g-confirmed-by-sprints-own-website-first-fully-integ/:
u slučaju da nismo propuštati ovaj temeljito dovoljno za vaš ukus, evo Sprint razmaziti svoje iznenađenje: Nexus S dolazi sada u mreži 4G okus. Krišom promatrati kao "Pure Google", ovaj WiMAX-toting uređaj će biti prvi u lice "u potpunosti integrirani" Google Voice - što smo rekli znači da koristite samo jedan broj za sve vaše pozive i dozvola za stvari kao što su web poziva i govorne pošte transkripcije. Prilično snazzy, ako pitate nas, i potencijalno čak i važnije od pukog dodavanja 4G mreže. Sve što je uzeo da otkrijete ovaj malo Intel je casual pretrage za "nexus" na Sprint web portala, ne baš najteži posao ikada njuškanje, ali mi cijenimo naše orla-eyed tipster za to rade sve isto. Sada je samo pitanje čeka još nekoliko sati do Sprint's CTIA događaj čuti sve pojedinosti njegove suradnje s Googleom.

[Hvala, MTW]

Nexus S 4G potvrdio Sprint's vlastite web stranice, prvi 'potpuno integrirane' Google Voice smartphone prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 04:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sprint | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar