ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Inhabitat tjedan u Green: pomicanje kule, vodik perle, a udarni val motor za potrošnju goriva

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/inhabitats-week-in-green-shifting-towers-hydrogen-beads-and/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

To je bio veliki tjedan za alternativnim izvorima energije kao Inhabitat predstavio niz zelenih goriva inovacija koje smanjuju troškove, a donosi čistu energiju u prvi plan. Mi smo gledali na vodik 'Micro Beads " koje bi mogle goriva za automobile za 1,50 dolara po galonu, a vidjeli smo Michigan State University predstaviti novi val motor šok koji trostruki mogao gorivo efikasnost hibridnih vozila. XL Hibridi se također dobio u na akciji po objavljivanju dodati-na kit koji se može transformirati bilo plina šljemalo i krkalo u hibrid, a Google je napravio valova najavljuje ulaganja u biogoriva za pokretanje CoolPlanetBiofuels i dodavanje EV punjenja stanice u Google Maps. Konačno, za okrugli out ili zelene automobilske vijesti za ovaj tjedan imamo i dati poseban kriknuti da Artega, koji je uveo njihov novi zagrijani SE Electric Sports Car - možemo već čuti trubu i catcalls!

S ceste i van u ocean, što showcased dizajn za podvodne turbine zmaj koji berbe energije iz morskih valova, i bili smo po wowed Kinetura je oblik-prebacuje Kinetower . U drugim vijestima arhitektura, građevinarstvo napokon započeo MVRDV je masivan Amanora Vertikalni City Apartments u Pune, Indija - mješovite namjene razvoj ukupnom iznosu od preko 4,3 milijuna četvornih metara.

Također smo vidjeli nekoliko novih kretanja na solarnu energiju front - znanstvenici u Velikoj Britaniji rade na solarni pogon kit koji bi mogli olakšaj opterećenje vojnika i, još važnije, povećali njihovu mobilnost-do 50 posto. To izgleda kao savršeno upotpunjavanje OS 'iznenađujuće GSR 110B - uvući solarne energije sustav koji donosi 40 W na licu mjesta s kombiniranim solarni i baterijski backup. Lagan i jednostavan za omot, solarne jedinice lako je razmješten u izvanrednim situacijama kao čeznuti kao vrijeme dopušta.

Inhabitat tjedan u Green: pomicanje kule, vodik perle, a udarni val motor za gorivo efikasnost prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20 ožujak 2011 20:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar