ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Leaf isporuke kasne japanski potres, ali Nissan i Sony već ponovnog otvaranja tvornice

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/leaf-deliveries-delayed-by-japanese-quake-but-nissan-and-sony-a/:
Nije jolliest vijesti, ako ste bili na čekanju na svjež novi list EV puhati u bilo koje vrijeme prije, kao Nissan je morao razumljivo kašnjenje pošiljke kao rezultat prirodne katastrofe koja je zadesila Japanu. Ažuriranja kada kupci mogu očekivati ​​njihove narudžbe biti dovršen bit će predstojeće čim je prije moguće. Tu su sretniji kretanja na otoku Japana sebe, međutim, gdje je Nissan se nastavlja ograničena operacija u pet tvornica i danas očekuje da će se proizvoditi vozila opet do četvrtka, koji će trajati sve dok materijal ne. Sony je također uzdrman off neke od učinaka nedavnih potresa i kaže da će ponovno pokrenuti proizvodnju litij-ionskih baterija u svojim Tochigi prefekturi biljka sutra. Dakle, ohrabrujući znakovi naprijed za japanski industriju, nadamo se svi ostali's oporavka pokazuje se kao brz.

Leaf isporuke kasne japanski potres, ali Nissan i Sony već ponovno otvaranje tvornice prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 15:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Autoblog Green , Reuters (Yahoo News) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar