ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Sprint Epic 4G, Galaxy kartica dobiti Sprint ID ovaj tjedan, Epic je Froyo ažurirati čini pobjednički povratak

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/sprint-epic-4g-galaxy-tab-get-sprint-id-this-week-epics-froyo/:
Glasine o tome počeli kovitlaju prošlog tjedna , ali Sprint i Samsung samo napravio je službeno da Epic 4G i Galaxy Tab će oboje biti uzimajući obnove firmware-a je ovog tjedna kako dodati Sprint ID , prijevoznika Android koža / teme platforma je prvi uveo na Transform , Optimus S , i ZIO prošle godine. Za Epic, update će također obilježiti povratak android 2,2 - Froyo već je napravio kratki službeni nastup za Epic vlasnici nekoliko tjedana, ali bug je dovelo do teškoća brzo povući i privremeni povratak u Eclair. Izgleda kao nadopuna početak kotrljanje vanjska strana danas, sa svim sadašnji vlasnici imaju pristup na Internet do ovog četvrtka, 24.. Slijedite pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje Sprint Epic 4G, Galaxy kartica dobiti Sprint ID ovaj tjedan, Epic je Froyo ažurirati čini pobjednički povratak

Sprint Epic 4G, Galaxy kartica dobiti Sprint ID ovaj tjedan, Epic je Froyo ažurirati čini pobjednički povratak prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 09:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar