ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Francuska kazne Google 100.000 € za Street View privatnosti povrede, a zatim razmatra udaranje bez ikakvog razloga

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/france-fines-google-100-000-for-street-view-privacy-violations/:
Ah, u Francuskoj. Zemlja prekrasne plaže, respektabilni željeznički sustav, i više neobjašnjiva kašnjenja i zastoja rada nego bilo gdje drugdje u razvijenom svijetu. Oh, i primarna zračna luka da snage da koristite 'ulaznice' za kupovinu hrane od određenih dobavljača, a odbije da završi CDG - let> JFK na rasporedu. Trbušni grčevi stranu, čini se da barem jedna stvar je dobivanje učinio danas više u zemlji za ljudska prava, s Francuskom zaštitom regulator podaci potvrđuju rekord 100.000 € fino poslao preko Google u odnosu na nepravilan prikupljanja podataka tijekom Street View sweeps . Odobren, El Le GOOG je upasti u privatnost pitanja prije nego što na ovom vrlo stvar, ali nitko kao prilično ginormous kao ti. Nacionalno povjerenstvo za računarstvo i građanske slobode tvrdi da tvrtke prijestupi uključuju "prikupljanje lozinke i e-mail prenositi bežično", i njegova najviša ikad kažnjen je nametnula zbog "gospodarske prednosti Google dobio od navedenih prekršaja." Mi smo rekli da tvrtka ima dva mjeseca za žalbu kazne, ali kao i sada, čini se kao da Google uplašen to izraditi bilo koji komentar na sve na engleskom jeziku. Hvala nebesima za Translate , zar ne?

Francuska kazne Google 100.000 € za Street View privatnosti povrede, a zatim razmatra udaranje bez ikakvog razloga prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 11:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Physorg | izvor AFP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar