ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Sprint kritike predloženih AT & T / T-Mobile posla, kaže Otkup će 'dramatično promijeniti' telekom industriji

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/sprint-critiques-proposed-atandt-t-mobile-deal-says-buyout-woul/:
Danas poslijepodne, AT & T i T-Mobile posvećena dvadeset osam stranica PDF uvjerljiva regulatori koji svoje 39 milijarde dolara stjecanje ne bi povrijedila antitrust zakon, koristeći slike poput one gore. Pa, kao što možete zamisliti, Sprint imao nešto za reći o tome, a možete ga pročitati odmah ispod.
Kombinacija AT & T i T-Mobile USA, ako je odobren od strane Ministarstva pravde (DOJ), a federalna komisija za komunikacije (FCC), će dramatično promijeniti strukturu industriji komunikacija. AT & T i Verizon su već daleko najveći bežičnih usluga. Kombinirani AT & T i T-Mobile će se gotovo tri puta veći od Sprint, treći najveći bežični konkurenta. Ako je odobren, spajanje će rezultirati u bežične industrije dominira velikom većinom dva vertikalno-integrirane kompanije koje kontroliraju gotovo 80% američkog bežični post-paid tržišta, kao i dostupnost i cijena ključnih inputa poput backhaul i pristup po potrebi druge bežične tvrtke da se natječu. DOJ i FCC mora odlučiti da li ovu transakciju je u najboljem interesu potrošača i SAD gospodarstvo u cjelini, te utvrditi je li inovacija i robustan natjecanje će biti pod utjecajem negativno i ove dramatične promjene u strukturi industrije.
Prošlog tjedna, su se glasine da Sprint, ne AT & T, bi jednom da se pridruže T-Mobile i stvoriti ogromnu bežične mreže, i dok nismo čuli bilo koji dokaz da je do sada, vjerojatno ne bi bilo strašno sretan da podmiriti za "broj 1 spektar pozicija" ako stolovi su doista okrenuo.

Sprint kritike predloženih AT & T / T-Mobile posla, kaže Otkup će 'dramatično promijeniti' telekom industrije prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20. ožujka 2011 23:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telefon Scoop | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar