ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

T-Mobile odgovore svojih kupaca najčešće postavljano pitanje: ne iPhone

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/20/t-mobile-answers-its-customers-most-frequently-asked-question/:
Nikad ne misli praktičnosti T-Mobile i AT & T koristeći različite 3G bendova, Apple ne nakon što je odobrila bilo koji posao za produženu distribuciju telefona, ili na činjenicu AT & T stjecanje T-Mobile nije postavljena na kompletan za još godinu dana. Neposredna reakcija na AT & T pristao kupiti T-Mobile USA je bio da se pitaju, "pa to znači da je iPhone će doći na T-Mo, zar ne?" Pa, u krivu. T-Mobile je isporučio FAQ na svojoj stranici informira kupce o predstojećim tranziciji, uključujući i nedvosmislen obavijest o iPhone:
"T-Mobile USA ostaje neovisna tvrtka. Stjecanje se očekuje da će biti dovršen u otprilike 12 mjeseci. Mi ne nudimo iPhone. Nudimo sječivo uređaji poput Samsung Galaxy S 4G i uskoro naše nove Sidekick 4G".
Tako da Utvrđuje da je (za godinu dana, svejedno). U međuvremenu, usluge i naplate neće se mijenjati, a tu je i obećanje da T-Mobile uređaji će nastaviti poslovati kao što to čine sada, čak i nakon stjecanja potpune. Zlokobno, međutim, tvrtka ne uspije odgovoriti na svoje pitanje o cijenama promjenama, navodeći samo da će čast "svih ugovorenih planova koji su sklopljeni prije promjene vlasništva."

T-Mobile odgovore svojih kupaca najčešće postavljano pitanje: ne iPhone prvobitno pojavio na Engadget na ned, 20 ožujak 2011 19:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor T-Mobile | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar