ponedjeljak, 21. ožujka 2011.

Teksas istraživači nastojat će se riješiti wireless propusnost uskog grla, nadamo se prije SXSW 2012

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/21/texas-researchers-aim-to-solve-wireless-bandwidth-bottleneck-ho/:
Kao što je netko pokušava stream visoke kvalitete videa na bilo kojem velikom gradskom metro vjerojatno je našao, i to često zahtijeva strpljenje posla i spremnost da provedete više vremena "međupohrana" i manje vremena 'uživanja. " To je problem koji se posebno očituje u prepunoj događanja kao što nikad ne završava South by Southwest, i to je vjerojatno nije slučajno da momčad iz University of Texas u Austinu sada provode cijele dane pokušavajući riješiti nazire bežične propusnosti krize. Pet fakulteta u škole elektrotehnike i računalno inženjerstvo Zavod odabrani su za primanje 900.000 dolara poklon od Intel i Cisco "razvoj inovativnih i novih algoritama koje bi mogle poboljšati bežične mreže sposobnost za pohranu, potoka i dijele mobilni video učinkovitije." Njihov rad je dio pet sveučilišta kravata-up, tražeći da se riješi quandaries kao kula smetnje, selektivno kompresije (čitaj: pixelating područja se ne obratite pozornost da bi se iscijediti još iz postojeće infrastrukture), stanica toranj inteligencije i izlaz podataka zalihost. Teško je reći je li bilo koji od glavnih nosača će provoditi predložena rješenja u bliskoj budućnosti, ali možemo sjetiti barem jedne tvrtke koja je prijelaz svoje prste u nadi da je vrlo ishod.

Teksas istraživači nastojat će se riješiti wireless propusnost uskog grla, nadajmo se prije nego što SXSW 2012 prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 21, 2011 16:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor University of Texas u Austinu | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar