subota, 1. listopada 2011.

Windows Phone SDK 7,1 ide zlata, sedam novih jezika u tow

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/windows-phone-sdk-7-1-goes-gold-seven-new-languages-in-tow/:
Mango programeri širom svijeta sada imaju razloga da konzervativan dolje i donijeti svoje aplikacije do burmut za Windows Phone 7,5. Microsoft je izdao verziju 7,1 od svojih SDK, što znači da nema više kodiranje s beta alata . Uz pregršt bug ispravke i konačni ražanj-sjaj alata iskustva, koderi će otkriti Softver je lokaliziran na potporu devet jezika, što uključuje i engleski, francuski, njemački, talijanski, japanski, korejski, ruski, španjolski i tradicionalni kineski. Redmond također je uzimanje priliku da podsjeti programera da je sada izvrsno vrijeme za check u App Hub i cross-podnijeti zahtjev u bilo dodatna tržišta u kojem želite prodati svoju robu. Imate alati, ljudi, sada je vrijeme da bude kiše.

Windows Phone SDK 7,1 ide zlata, sedam novih jezika u tow prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. rujna 2011 18:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Windows Phone Developer Blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar