subota, 1. listopada 2011.

Hitachi naočale bez 3D tehnologija omogućava Vam da vidite čudne piletina stvari iz više kutova

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/hitachi-glasses-free-3d-technology-lets-you-view-weird-chicken-t/:
Mi ne bi mogli imati odabrali iznad čudno dijete pilence pitch naše autostereoscopic tehnologije u svijetu, ali barem se čini za neke nezaboravne slike. Hatchling je 3D slika generirani od strane projektora, višeprolaznog na vrhu stvarnom svijetu objekt, što se može vidjeti više ljudi na više kutova, bez potrebe za 3D naočale. Ugrađeni senzori detektiraju gledatelja pozicije i podesite kut gledanja u skladu s tim. Naravno, ovo nije prvi put smo vidjeli ovu vrstu tehnologije - ispitati kritički, to nije ni prvi put smo vidjeli ovu vrstu stvar s Hitachi , ali je tvrtka kaže da stalno je sve bolji, s označena dubine rezoluciji napredak u odnosu tehnologija prikazani s ovo vrijeme prošle godine na CEATEC . Tvrtka je u potrazi za implementaciju tehnologija za Digital Signage i zabavne svrhe, na kraju revolucioniranje način na koji svijet gleda u 3D bebe pilića.

Hitachi naočale bez 3D tehnologija omogućava Vam da vidite čudne stvari piletina iz više kutova prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. rujna 2011 22:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Hitachi (prijevod) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar