subota, 1. listopada 2011.

Fiddy Cent dobiva u slušalice igru ​​s SYNC za 50, odbrojavanje Ford tužbe počinje ... sada

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/fiddy-cent-gets-into-the-headphone-game-with-sync-by-50-countdo/:
SYNC od 50
Pa, nakon prestanka od 50 Cent je usklađivanje s Elegantan , bilo je samo pitanje vremena prije nego što reper SMS Audio tvrtka popunjena praznina. (Uostalom, kako znate da su kvalitetne konzerve ako oni nisu podržali od čovjeka koji je pucao devet puta i preživio.) Mi ne znamo kada bežični SYNC za 50 slušalice će stići i koliko oni ćemo cijene, ali možete se kladiti sa skraćenim radnim vremenom glumac i poduzetnik će biti stvaranje kruga , pokušava nam prodati na 40mm vozača, 50-noga raspon, "profesionalno sinkroniziran digitalni EQ" i buke. Dok integrirani glazbeni kontrole su lijepe, naše najdraže značajka može biti sposobnost da se spojite četiri seta sinkronizira istom izvoru. Check out galeriji ispod i nekoliko izbora iz specifikacije list nakon prekida.

Galerija: SYNC od 50

Nastaviti čitanje Fiddy Cent dobiva u slušalice igru s SYNC za 50, odbrojavanje Ford tužbe počinje ... sada

Fiddy Cent dobiva u slušalice igru s SYNC za 50, odbrojavanje Ford tužbe počinje ... sada prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. listopada 2011 13:07:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar