subota, 1. listopada 2011.

Kodak Vodootporna Playfull bilježi bazen stranaka u 720p, omogućuje vam da proživljava trbuh flop

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/kodaks-waterproof-playfull-records-your-pool-parties-in-720p-l/:

Volite li igrati grubo? Dobro, onda je to Kodak za vas. Se za unaprijed naručiti na snimanje tvrtke website, je ažuriranje Playfull smo oči-na s na CES-u početkom ove godine - osim ove ručni kamere vodootporna , kao i prašinu i drop-dokaz (iako je samo "na šperploča "). Tanak 720p strijelac teži oko 85 grama i sportski 2-inčni LCD zaslon, HDMI izlaz, pop-out USB 2.0 i utor za SD karticu proširiv do 32GB. Kodak nude ove džep i bazen-friendly prijenosni sredinom do krajem listopada s premium $ 120 cijena krpa postaviti za crne verzije, a bijeli na manje od 100 $. Ako je Vaš high-end smartphone jednostavno nije za rezanje HD snimanja senf, ići naprijed i kliknite na taj izvor link ispod.

Kodak Vodootporna Playfull bilježi bazen stranaka u 720p, omogućuje vam da proživljava trbuh flop prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. listopada 2011 07:17:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Snimiti kodakovom kamerom | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar