subota, 1. listopada 2011.

Palite ognja kreće više prodaje: HTC Flyer cijena pada za 200 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1OgmDZTOk-8/kindle-fire-sets-off-more-sales-htc-flyer-price-drops-by-200.ars:

Zapaliti požara čini se da katalizira još jedan tablet prodaju: HTC Flyer će pasti na 299 dolara u Best Buy počevši od 1. listopada bez kraja na prodaju u očima. Ovo je drugi veliki imena tablet koji se čini da se ponovno centriranje oko palite ognja na 199 dolara cijeni.

Tijekom posljednjih nekoliko tjedana, BlackBerry playbook cjena skliznula dolje na početnoj cijeni od 299 dolara, 200 dolara manje nego što je prvotno retailed za lansiranje u. HTC Flyer, koji je 7-inčni tablet kao playbook, bit će uzimajući isti popust. U međuvremenu, 10-inčni 4G-sposoban HTC Jetstream drži jak na 699,99 dolara za 32GB model.

Ni playbook ni HTC Flyer naći mnogo popularnost, a zauzimaju istu cijenu točku kao ipad. HTC Flyer ima 1.5GHz single-core procesor i još uvijek je trčanje verzija android koji nije namijenjen za tablets (2,3 Gingerbread), iako je obložio s HTC-a Sense UX. Flyer interni 16GB prostora za pohranu ne može biti proširena, ali ona ima respektabilan skup kamere (1.3 megapiksela s prednje i 5-megapiksela na leđa) i dolazi s olovkom.

Best Buy je poziv 299,99 dolara "stalno nižu cijenu" za HTC Flyer, a primjenjivat će se iu trgovini i online. Mi smo malo oduševljeni činjenicom da tvrtka napokon je krenula rata tablet cijene, ali ti svibanj pa ipak ne popusti biti dovoljno da se vratim sve pažnje zapaliti Vatra je ukraden.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar