subota, 1. listopada 2011.

AT & T traži da sud odbaci tužbe podnio Sprint i C Spire Wireless

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/atandt-asks-court-to-dismiss-lawsuits-filed-by-sprint-and-c-spire/:
Pa, pogledajte Ma Bell sada, želeći sve to bi samo nestati. Vezani u parnicama, tvrtka je podnijela prijedloge odbaciti dva prigovora donio Sprint i C Spire Wireless (bivši Cellular South), koji nastoje blokirati AT & T stjecanje T-Mobilea. U strugotine, to je tvrdila da su dva pružatelja predstavljaju svoje interese, nego da u javnosti. AT & T dalje otkriva da je C Spire je progonio privatne pregovore prije tužbe, u kojoj regionalni pružatelj pristao podržati spajanja ", ako AT & T će se slažete da nećete sudjelovati u objektima na temelju natjecanje u Mississippiju." Ma Bell ide na državu, "To neprimjereno prijedlog potvrđuje da je ono što Cellular South strahove je natjecanje, a ne nedostatka konkurencije." S obzirom na najnoviji manevar (koji smacks jako PR spin), nema sumnje da odvjetnici za Sprint i C Spire će imati malo domaću zadaću za vikend.

AT & T traži da sud odbaci tužbe podnio Sprint i C Spire Wireless prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. rujna 2011 20:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg BusinessWeek | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar