subota, 1. listopada 2011.

Chris Sacca i drugi Investa 1 milijuna dolara u pokretanje koji želi Svatko održati svjetski rekord

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/arlbRv6lEIM/:
Screen Shot 2011-09-30 at 10.29.55 PM

URDB - nekad Universal Records Database - raspisuje promjenu imena, a milijun dolara u seriji financiranja, od investitora Chris Sacca , VantagePoint kapital i 77 Ventures . U početku zamislio u da, BurningMan, URDB sada RecordSetter i milijun dolara više u istoj razini.

Prostor iza RecordSetter je da "svatko na zemlji može biti najbolji svjetski u nešto." Pokretanje želi postati nadmoćan platforma za ljude na oba pošaljete svoje vlastite jedinstvene evidencije i natjecati se protiv drugih ljudi jedinstvenih zapisa kroz slanje igra riječima videa kao što su "Većina Poljupci u 10 sekundi", "Najduži 'Shhhhh" i "Većina Grafički dizajner plešu na' Thriller '." te dobiti sliku.

Kaže osnivač Doug Rollman o tome što postavlja tvrtka razlikuje od Guinnessove knjige rekorda,

"Sve dok pravila su slijedili i dovoljno dokaza je osiguran, svakom rekord je dobrodošao. To uključuje sve, od tradicionalnih (najbrži 100-m sprint) na neobičan (najviše puta nasmijana dok slušate "To Beat"). Kreativnost je visoko potiče. Mi smo Wikipediji svojim Encyclopedia Britannica. "

U tri godine postojanja stranice je vidio više od 10.000 podnesaka iz više od 50 zemalja, Rollman mi govori, a sada domaćini najveću zbirku svjetski rekord videa na internetu. Na kraju Rollman se nada da će se natjecati sa stranica YouTube i Break.com

Budući planovi za RecordSetter također uključuju dodavanje uredničkog sadržaja (kao što je dodatak od savjeta o tome kako postaviti zapisa), provodi se bavi medijima i partnerstva s markama kao što su Toyota i Livestrong i fokusiranje na beta moderiranje zajednice tako niša skupine poput klizača i žongleri može biti više uključeni u proces evidencije curating.

Rollman kaže da tvrtka je također u pregovorima s produkcijskim kućama u vezi TV emisije temelji oko niša zapisa na RecordSetter platformi. Koje se ne čini kao tako loša ideja, zapravo.



Nema komentara:

Objavi komentar