subota, 1. listopada 2011.

Kompaktni Stres Mjerač daje pregledi iz udobnosti svog ormara (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/01/compact-stress-meter-provides-checkups-from-the-comfort-of-your/:
Šanse su vam ne treba stroj znati da ste u stresu uredu, ali ako ste ikada osjetili potrebu da se zapravo kvantificirati cestarina vaš šef ima na vaše tijelo, Compact stres metar mogao biti vaš novi najbolji prijatelj. Razvijen od strane istraživača na Tokyo Metropolitan University, ovaj sustav koristi senzor puls val i infracrvenim reflektirajućim sonda za mjerenje krv teče kroz korisnika prstiju, koji služi kao relativno točne stres indeksa. Sve što trebate učiniti je mjesto prst na senzor za deset sekundi, a prateći računalni program automatski će se prikazati vaš stres razinama u realnom vremenu analizom varijacije u krvi. U ovom trenutku, softver i senzor su još uvijek odvojeno, iako mjerača programeri već su završili novi prototip sa senzorom ugrađen u miš, omogućujući korisnicima da kontinuirano izmjerili njihovu stres dok marljivo rade ispred svojih računala, ili dok se žestoko u potrazi za novi posao. Kliknite prošlosti break vidjeti metar u akciji za sebe.

Nastaviti čitanje Kompaktni Stres Mjerač daje pregledi iz udobnosti svog ormara (video)

Kompaktni Stres Mjerač daje pregledi iz udobnosti svog ormara (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 1. listopada 2011 05:35:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigInfo (YouTube) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar