subota, 10. rujna 2011.

Znanstvenici graditi WiFi lovaca-ubojica neradnik i pozvati ga Skynet ... Viene Tormenta!

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/scientists-build-wifi-hunter-killer-drone-and-call-it-skynet/:
Vi mislite da bi znanstvenici bi propisati određena imena svojih izuma - ne bi se uzeti ozbiljno, ako vaš superračunalo zvao HAL 9000 , WOPR ili Proteus IV bi ti? Pa, ekipa iz Stevens Instituta za tehnologiju ne sluša, jer to je razvijanje zračnih neradnik i nazivajući ga Skynet. Linux box, strapped na Parrot AR Drone , mogu letjeti u rasponu od vaše mreže kućne bežične i elektronički ga napadaju iz zraka. Dok internet samo napadi su pratiti do neke mjere, neradnik napada teško otkriti sve dok ne bude prekasno - youd 'morati uhvatiti u činu i otjerati s dugom drškom vile, ili tako nešto. Tim se radi na poboljšavanju tehnologije kako bi ga jeftinije nego 600 $ trenutno troškova i savjetuju da se ljudi očvrsnuti svoje domaće bežične sigurnosti. Savjetujemo da se zaustavi nas guraju sve bliže prema Robopocalypse.

Znanstvenici graditi WiFi lovaca-ubojica neradnik i pozvati ga Skynet ... Viene Tormenta! prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. rujna 2011 05:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Žude | izvor Skynet papira (PDF) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar