subota, 10. rujna 2011.

Novi klijenti Mediaroom kako bi Microsoft platformi TV posvuda u ovoj godini

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/new-mediaroom-clients-to-bring-microsofts-tv-platform-everywher/:
Windows Media Center pomoću Mediaroom 2,0
Dana od vezan za tradicionalni TV gledati svoje omiljene emisije je sve manje i manje san - barem za Mediaroom 2,0 korisnike, poput onih koji su se pretplatili na AT & T U-stih. To nije čak ni punu godinu dana budući da Xbox 360 vlasnici su prvi moći pokrenuti U-stih pile gledati TV, ali je oko devet mjeseci kad smo prvi put čuli glasine o Mediaroom klijenata za Windows Media Center (tzv. Monaco) , Silverlight (aka Taos) i Windows Phone (tzv. Rim) će vidjeti svjetlo dana. Nedavno post na Williama Zhang blog, Microsoft zaposlenika, potvrđuje glasine kod imena u Osim što nam razlog da vjerujemo onima koji koriste Mediaroom 2.0 softver, možda još uvijek ostvariti tri zaslona san do kraja 2011 nakon što su svi.

Novi Mediaroom klijentima kako bi Microsoft tv platforme posvuda ove godine prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. rujan 2011 23:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Digitalni Lifestyle | izvor MSDN Mediaroom blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar