subota, 10. rujna 2011.

AT & T datoteke odgovor na DOJ odijelo, kaže regulatori jednostavno ne razumijem

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/atandt-files-response-to-doj-suit-says-regulators-just-dont-unde/:
AT & T & T
Nije tajna ili čudi da AT & T je nezadovoljna DOJ-a odluku pokušati i blokirati njegov spajanja s T-Mobile . No, izdavanje javnih izjava je jedna stvar, službeno podnošenje radova na sudu je još jedan. Ma Bell podnio 25-stranicu dokumenta tvrdeći da Ministarstvo pravosuđa tvrdnje predstavljaju nerazumijevanje tržišta i razrješava natjecanje iz "inovativne novotarije" kao što su MetroPCS i US Cellular . AT & T odvjetnici ističu da T-Mo, trenutno četvrti najveći davatelj usluga je izgubiti kupce za godina i to je njemačka tvrtka roditelj ne može biti sklone ulagati mnogo u to poboljšanje. Nasuprot tome, AT & T je proveo 30 milijarde dolara tijekom posljednje dvije godine za poticanje kvalitete mreže i kapaciteta, još uvijek se bori kako bi išli ukorak s potražnjom. Mi ne možemo reći argumenti su bez valjanosti, ali vlada strah od tržišta dominiraju samo tri tvrtke s malo poticaj za inovacijama ili voziti dolje cijene i čini dobro utemeljena. Pa, blef službeno dobiva tijeku 21. rujna, kada je US Okružni sud ročišta počinju.

AT & T datoteke odgovor na DOJ odijelo, kaže regulatori jednostavno ne razumijem prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. rujna 2011 00:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Suradnik za tisak | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar