subota, 10. rujna 2011.

LG Marquee uhvaćen na Candid Camera, je li to Sprint je Optimus Crna?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/lg-marquee-caught-on-candid-camera-is-this-sprints-optimus-bla/:
Je li to slučaj smartphone krizu identiteta, ili samo repurposed šasije? Bez obzira na slučaj svibanj biti, LG je dobio Marquee slušalica spremna poduprijeti Trk budućnosti line-up. Procurila pucao dolazi ljubaznošću sada privatnog videa uočio Android središnje, a snimljen Dallas-based Radio Shack poslovnom sastanku na vrhu. To je vidljivo iz jednog gospodina Blurrycam zaslon kapica na zaslonu koji telefon trenutno izvodi vanilije graditi Gingerbread, i sportski minimalistički dizajn koji je podsjeća na Optimus Crna . Mi ne možemo biti sigurni dvije su doista blizanci, međutim, da procurila Putokaz nije ukazuju luk Amerike listopada za Optimus Crna - to jednostavno može biti rebrand za Now mreže.

LG Marquee uhvaćen na Candid Camera, je li to Sprint je Optimus Crni? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. rujan 2011 21:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SprintFeed | izvor AndroidCentral | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar