subota, 10. rujna 2011.

U bitku 'Tweet "zaštitni znak, Twitter tuži Twittad

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YpZaqmhzWTg/:
tweety

Vi svibanj zapamtiti da je povratak u srpnju 2009, Twitter je napravio veliki smrad o programerima koristeći izraz 'cvrkut' u svojim Twitter aplikacije. Čudnovato dovoljno, dok je Twitter odavno pokušava registrirati 'cvrkut' zaštitni znak u SAD-u, to je do sada nije uspjelo, unatoč njezinim naporima uglavnom zbog toga što jedna ili više trećih strana developer (a), zapravo ih je pobijedio na bušiti u - uspješno - filing za žigove, uključujući riječ "tweets".

Sada, Twitter je preselio tužiti jedan od onih programere, online oglašavanje usluga Twittad (vidi pokrenuti pokrivenost ), u pokušaju da otkazati njegov registracije "Let Your Ad Upoznajte Tweets" zaštitni znak.

U tužbi , koji je ugrađen u nastavku, Twitter se navodi kako slijedi:

Ova akcija proizlazi iz registracije oznaka "Neka vam AD UPOZNAJTE tweets" po Twittad, LLC ("Twittad" ili "Optuženik") u vezi s online oglašavanje usluga za korištenje na Twitter. Optuženi je neka vaše AD UPOZNAJTE tweets registracije nepravedno iskorištava raširena Udruge konzumiranje javnost označiti cvrkut sa Twitter, i prijeti da blokira Twitter iz njegove registracije i legitimne koristi vlastite oznaka.

U stvari, čini se da Optuženi je koristila neka vaše AD UPOZNAJTE tweets isključivo kao generički izraz za odnose oglašavanje u svezi s Twitter sama, te je kao takav nije u stanju da služi kao znak, renderiranje otkaza registraciju subjekta na tom terenu. Alternativno, ako je okrivljenik u stanju uspostaviti korištenje Neka vaš AD UPOZNAJTE tweets kao znak, upisa podliježe otkaza na temelju Twitter postojećim pravima u cvrkut oznaka.

Prema tome, Twitter traži ukidanje Twittad je neka vaše AD UPOZNAJTE tweets registraciju žiga prema Zakonu Lanham 15 USC § 1052 (d), § § 1064 i 1119.

Twittad je izvorno podnesena svoje prijave žiga 2. srpnja 2008. Od svoje web stranice:

Ja sam kontaktirao Twittad, ali nisu čuli leđa još. Twitter Komentari:

"Twitter je organski rast je uzeti mnoge oblike, uključujući i rašireno, rječnik, dokumentirani udruga riječi 'Twitter' uz korištenje Twitter. To je u najboljem interesu naših korisnika i programera za značenje "Twitter" biti sačuvana kako bi se spriječilo bilo kakve zabune, pa smo poduzima akcije kako bi zaštitili svoje značenje. "

Rječnik dokumentirana, zapravo, pitate? Yup !

U odgovor na upit od strane NyDailyNews.com natrag ožujka 2011, Twittad osnivač James Eliason priznala da Twitter je izrazio "zabrinutost" nad Neka vaše

Nema komentara:

Objavi komentar