subota, 10. rujna 2011.

Smozzy izbjegava T-Mobile podataka planovima, nudi mobilni web preko teksta

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/smozzy-dodges-t-mobile-data-plans-delivers-mobile-web-over-text/:
Plaćanje za svoj ​​mobilni internet podataka može biti kao što je povucite na novčanik. Srećom, postoje Android aplikacije poput Smozzy koji će vas izvući iz skupi razine, a na informacije putem SMS autoceste - nema podataka planu potrebno. Morat ćete biti član magenta brigade ga koristiti, a vi ćete morati neograničen poruka plan, ali nakon toga, to bi trebao biti glatka jedrenje i malo dodatnog vremena čekati. Do sada, dobro pregledao aplikacija je još uvijek nosi svoje beta oznake, te je samo testiran na Nexus S i T-Mobile G2. Ne dopustite da malo bežični eksperimentiranja vas zaustavi od uživanja puškarnica-iskorištavaju pristup internetu. Nešto nam govori to zaobilazno rješenje možda neće biti dostupne za dugo. Hit izvor link ispod da test drive SMS'd neto za sebe.

Smozzy izbjegava T-Mobile podataka planovima, nudi mobilni web preko teksta prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. rujna 2011 14:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ExtremeTech | izvor Android Market | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar