subota, 10. rujna 2011.

mLogic mDock blokovi odaberite MacBook luke dok se širi drugi, ostavlja nas mBaffled

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/mlogic-mdock-blocks-select-macbook-ports-while-extending-others/:

Ako pokušavate napraviti ime za sebe u nevjerojatno gužve za prijenosnu pohranu podataka prostora, možete inovacije i stvarati nešto potpuno strašan , ili možete to učiniti. MDock od mLogic je vanjski tvrdi disk, port Ekstender i luka bloker sve u jednom skupi lijes, kao što su komore uspjeti. 219 $ će neto vas vječno počivalište 500 nastupa podataka, dok je 299 dolara prozore ante na cijeli terabajta. Plus, s par prednja USB porta, možete dodati third-party za prijenosnu pohranu podataka seljačina za manje-od-kneževski iznos od 50 dolara ili eura. Ako niste već okupili, mDock je dizajniran za profesionalce mMacbook, ali tu je i iMac-ugradivo mBack (začudo ne iBack), dizajniran s Appleovim poznatim desktop okus na umu. To varijanta je nešto više pristupačne, s cijenama u rasponu od 169 dolara za 1TB na 349 dolara za 3TB, ali ćete odreći dok kao USB hub i priključak za slušalice. Nema riječi o tome kada mogu očekivati ​​te život mijenja uređaje u trgovinama, ali to je nikada nije prerano za prašinu s mChair iChair i sami park na 5. Ave.

mLogic mDock blokovi odaberite MacBook luke dok se širi drugi, ostavlja nas mBaffled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. rujna 2011 09:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SlashGear | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar