subota, 10. rujna 2011.

Umetnite Coin: Teagueduino nelemljen elektroničke ploče

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/insert-coin-teagueduino-solderless-electronic-board/:
U Umetanje novac, mi gledamo na uzbudljive nove tehnologije projekt koji zahtijeva sredstva prije nego što možete pogoditi proizvodnje. Ako želite da pitch projekta, molimo pošaljite nam savjet sa "Umetni novac" kao subject line.


Vidjeli smo Arduino platformu koju koriste za napraviti neke vrlo, vrlo cool stvari . Možete odabrati jednu od tih nevjerojatno svestran naprave za dobro ispod 100 dolara , nalazi se nadomak cijeli skala od napredne hardverske programere. Ali, kao jednostavan kao što svibanj se koristiti za tehnički kos, tu je još uvijek vrlo malo programiranja potrebno, a vjerojatno će vam trebati znati svoj put oko lemilica kao dobro. Teagueduino navodi da se pojednostavi postupak, zamijenivši zastrašujući broj s jednostavnim padajući izbornici, koji možete prilagoditi u realnom vremenu, što vam daje trenutnu povratnu informaciju kao što bi prilagodbe na 'kodiranja' ručni rad. Drugi dio slagalice je Teagueduino odbora sama, što uključuje priključak omogućen ulaza i izlaza (da, to znači da možete ostaviti prst za otapanje lemilica za profesionalce).

Hardware / software dvojac prvi je napravio jedan nastup ovog proljeća, ali to samo popped up na kickstarter, što znači Teagueduino bi mogao biti stvaranje svoj put do DIY projekt kod vas u ne-tako-dalekoj budućnosti. Nažalost to nije jeftino - morat ćete zalog $ 160 da biste dobili potpuno sastavljeni kit, dok je 260 dolara daje dodatni I / O priključaka. Teagueduino bliži pola puta od svoje 22.000 $ financiranja cilj s 27 dana lijevo ići, i ako sve ide prema planu, trebali biste imati svoj kit do studenog. Skoči prošlosti pauzu za pregled sa dizajnerima.

Nastaviti čitanje Umetni Novac: Teagueduino nelemljen elektroničke ploče

Umetnite Coin: Teagueduino nelemljen elektronske odbora prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. rujna 2011 00:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kickstarter | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar