nedjelja, 11. rujna 2011.

Weird Znanost ne može naći svoj nevidljivi miš

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/1PDJTGWkv4o/weird-science-detects-a-spring-break-baby-boom.ars:

Kanadski djevojke podivljao na proljetne praznike ... dovodi do značajnih baby boom devet mjeseci kasnije. To je jedna interpretacija podataka dobivenih praćenjem svih trudnoća koje su obrađene u Ontario bolnici. Za odrasle, koncepcija stope činilo da vrh oko zimskih praznika, vrh koji je bio odsutan u adolescenata. Ove djevojke su vrhunac začeća u ožujku. "Postoji nekoliko mogućih objašnjenja za skroman, ali pravi razlike identificirana u ovoj studiji," navode autori, prije nego što sugerira da je jedan od njih je "društveni / škola događaja koji dovode do povećane seksualne aktivnosti."

Fermilabu znanstvenici shvatiti kako bi se izbjeglo okretanje zrakoplova prolaz u veliki ljudi Collider: Postoji ograničeni broj iskustava koja su u stanju izaziva vaše dopisnik ići na divljanje ubojiti, ali ulaska komercijalnih zrakoplova je jedan od njih. Srećom, fizičar ima najmanje pokušao doći do spašavanja od osmišljavanja strategije zrakoplova internat koji je fenomenalno učinkovita, iako ne bi bilo moguće provesti u stvarnim zračne luke. Fermi je Jason Steffen je smislio sustav u kojem su bili putnici ukrcali u exttraordinarily organiziran način: U jedan set, naredio stražnje zrakoplova prema naprijed, sa svima u setu koji zauzimaju isto mjesto u alternativni redaka. Sada, kao i svaki prestao da se naselili, oni su malo prostora u prolaz da se za organizaciju i pohranjivanje predmeta pred grabbing mjesto i prije nego što sljedeći set trudged rezervirati

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar