nedjelja, 11. rujna 2011.

Hackathon Izdvajamo: Osoblje Favorites poremetiti SF Hackathon

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mukpTsncukQ/:
scaled.IMG_2533

To je bio gotovo 24 sata od početka Hackathon i hax0rs su hax3d. Vidjeli smo 130 projekata utabore se u samo 60 sekundi, a sve stvorio u okviru 24 sata.

Iako svi projekti bili prekrasni (zapravo - to je možda naša najbolja Hackathon još), neke od njih stvarno pogodio desnu tipku sa TechCrunch pisci u publici. U ne osobito bi (i bez naznake o tome tko bi mogli hoda pobjednik), neki od djelatnika favorita:

ClubReport - Daje vam live audio stream klubovima diljem grada, što vam pomaže shvatiti što neki želite hop.

Justabout - About.me za posao. Jednostavno, 30-drugi web stranice za tvrtke, prije svega značilo da se u skupini svoje društvene mreže račune na jednom vrlo lako za pronaći mjesto.

Vrijeme Provjera - Mashup od Weather Underground i Google kalendara. Automatski skenira kalendar za nadolazeće događaje, te vas upozorava ako je vremenska prognoza za one dane pretvorio za gore.

SportBot: prati i analizira tweets o sportskim događajima, i generira uživo blog-esque tekst sažetak događaja temelji off popularne tweets.

Ex-rated: Omogućuje vam ocijenili exes i pregledati ocjene potencijalnih prosaca.

Idemo piti Tonight: Udarac u svoj ​​mobilni telefon, odgovoriti na nekoliko pitanja, a to će Vas upozoriti kada drugi u blizini su u potrazi za strancima na piće s

@ Shopr - odgovara kupaca i prodavača na Twitter. To je vrsta kao što su Craigslist za Twitter. Uglavnom, @ shopr koristi Gnip mina Twitter firehose za ljude prodaju stvari i žele kupiti stavke.

SharedRoll.com : Omogućuje stvaranje grupa upravlja foto albuma na letjeti.


Packmule - Još jedan jednostavan za korištenje skupini alata za razmjenu slika.

Gdje je Waldy? - "Wheres Waldo" za pravi fotografija. Automatski preuzima lice na fotografiji i zadatke korisniku ga pronaći.

PassMyWill: "Tvoj će za online imovina". Distribuira svoje društvene mreže lozinke na svoj pouzdanih voljenima nakon smrti. Bilo ili ne ste mrtvi određuje društvene aktivnosti mreže, nakon čega slijedi Mrtvačeva Uključite e-maila.

Diskly: izravne povratne informacije kako bi DJ na stvarnom svijetu mjesto. Traži svoj iPod knjižnica za pjesme poput one koja je trenutno igra na mjestu, i omogućava vam predlažemo one DJ-a.

Narednik Sram: Možete stvoriti zadatke za sebe, a zatim dati pristup narednik sramota post na svoj ​​Facebook zidu. Ne završiti svoj zadatak (određen da li ili ne ste provjerili vaš zadatak u pre-set broj puta)? Narednik Sram vas poziva u javnost.

SlideJoin.com - servis koji vam omogućuje da pratite slajd prezentacije pravo na svoj ​​telefon.

Karpool: ". Najlakši način organiziranja carpools sa svojim prijateljima" Prijava sa svojim brojem, dodati vozači, i započeti putovanje. Karpool će pokazati svoje vozača trenutne lokacije, i da li ili ne oni su spremni otići.

MilkMe.co: Uh - ti si skoro iz mlijeka! Tekst "dodati mlijeko" za koje telefonskog broja, i mlijeko će doći sljedeći dan. Velikoj Britaniji samo se oslanja na Tesco-a API-ja.

Facefuse: Koristi iOS 5 sustav za prepoznavanje lica u kombinaciji s Face.com je prepoznavanje lica API. Nakon što se otkrije lice, ona se vraća WIK

Nema komentara:

Objavi komentar