nedjelja, 11. rujna 2011.

Hackathon nikada ne spava

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hQl4PH6xue4/:
DSC_0048

To je bio solidan 12 sati od poremetiti Hackathon započela, i stvari su uzimajući malo pun krivina. Za veći dio, ovo mjesto je prilično mirno. Imamo nekoliko pragova u uglovima, a gotovo svaki lak objekt u ovoj zgradi je bila okupirana. No, velika većina hakeri su budni, kodiranje daleko.

I s dobrim razlogom - 500.000 dolara je u igri, među ostalim strašan nagrade.

Svaka tablica je puna smeća - Red Bull, Doritos, Snapple i sasvim malo piva. Pizza je apsolutno bilo opustošeno, a sada kineske hrane čini se da je glavna atrakcija. Nažalost, nedostatak ploča doveo neke da se stvari u svoje ruke i pocijepati pizza kutija koristiti kao make-shift ploče.

Drugi razvoj je erupcija velikog bungee-dart rata. Prema hakera "stotine pikado lete kroz sobu." Istina, ja sam prilično siguran da se ne više od nekoliko desetaka pikado u ovoj zgradi, ali ja kladiti da je ep svejedno.

Im 'uzimajući spremni da ga zovu noći, ali za ove hakeri ovo je tek početak. Napredak je postignut, ali mnogi su naišli na nekoliko štucanje na putu. Ping pong Hero cca smo spomenuli ranije je s nekim Bluetooth pitanja, dok su Ryan Tsukamoto je AR zraka bubnjevi izvoditi u vrlo prepreku - ipad je craptacular prednja kamera.

Ipak, odlučnost čini se da je najdominantniji osjećaj u sobi, a nema sumnje u mom umu da sutra će dati mnoge priče o uspjehu.



Nema komentara:

Objavi komentar