nedjelja, 11. rujna 2011.

Upoznajte deset poremetiti Hackathon Hakeri

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e7PzKXg6hTw/:
Untitled

Evo deset hakeri smo se susreli na današnjem poremetiti Hackathon. Ti ljudi su se prekaljenoj sa snack food i kava i sjeckanje daleko kao mi govoriti.

Rob Banagale

Rob Banagale je osnivač novog proizvoda pokretanje na Hackathon, tako da ćemo neka debi ime. Prema riječima Roba ", to je novi identitet servis koji vam omogućuje da sami predstavljaju kroz niz slika." Mi nismo sasvim sigurni što to znači, ali mi smo uzbuđeni da vidite.

Par Rob je tech junaci su Steve Jobs i Arthura C. Clarkea. Njegov proudest trenutak hackery bio je kada je dodan Twitter integraciju živu glazbu chat sobu za glazbu uživo navijača. On je izgleda super, ali njegova slika govori sve. Plavi čelik, beba.

On je na temelju iz Seattlea, ali ako želite doći u dodir s Rob, kuka s njim na Twitter: @ jetsetter

Conrad Rushing

Conrad ima težak slučaj karpalnog tunela, ali on je još uvijek spreman i raring ići. Kao CTO, on je lansiranje svog novog proizvoda na ometalo u start-up bojištu. Očito, on je bio malo rijetke s detaljima, ali njegova lansiranja nije jedini razlog da je ovdje.

Conrad je u potrazi za najam, i on je napravio veliki izbor u potrazi ovdje. Par projektima radi na vrijeme Hackathon su auto-obilježavanje sustav za jezik obrade, te izgradnju osnovni webapp na temelju njegove API u vrijeme lansiranja.

Neki od Conrad junaci su Steve Jobs, Larry Wall, a Kevin Mitnick. Ga naći na Twitter: @ crushallhumans

Monica Za

Monica je treće godine studija na UC Berkeley, a to je njen prvi izlet u Hackathon. Ona je ovdje s grupom od više iskusnih hakera, i rekla osjetio je morala doći. "Svi mi govori da je takva Hackathon središnji trenutak u životima ljudi. Morao sam doći. "

Njezina grupa brainstorming kroz nekoliko sjeckanje ideja, ali stvari su još uvijek u zraku. Srećom, većina je pritisak od Monica. Ona je ovdje za iskustvo, a ne u gotovini.

Želite li doći u dodir s Monicom? Joj check out na Twitter: @ monicato

Maria Nasioti

Maria letio dosta načina da dođe u našu Hackathon (ona je iz Grčke), ali se čini stoked biti ovdje. I ja sam osobno prilično stoked ona je ovdje, previše. Maria je dizajner za BugSense. Oni imaju niz različitih proizvoda u djelima / na tržištu, a danas je projekt zove se Ping pong heroja.

To je u osnovi način za korištenje android telefon kao veslo ping pong, i igrati virtualni igra stolni tenis bez tablica, loptu, ili real vesla. App, čak će dijeliti stvarnom vremenu rezultata i statistika za svoje prijatelje koji ne mogu vidjeti akciju uživo. Vrlo kul.

Maria je točka ponos Bug smislu, šest mjeseci stara početi s preko 1.000 aktivnih korisnika. Ako se osjećate kao njezin razgovor, posjeti svojoj Twitter: @ Maria_Nas

<

Nema komentara:

Objavi komentar