nedjelja, 11. rujna 2011.

@ Shopr Povezuje kupaca i prodavača na Twitter

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GQhlqO7Ux4Y/:
@AtShopr

Ne dnevno ide po tome ne vidim jedan od Twitter korisnika pratim Tweet zahtjev za stavke, kao što je last minute karte ili post o novim dostupne stavke, kao što su stan za najam. Kako Twitter je postao de facto mreža s emitiranjem poruka , dio sadržaja dijeli se vrti oko kupnje i prodaje predmeta putem korisnika socijalne graf. @ Shopr, koji je razvijen na TechCrunch poremetiti Hackathon u proteklih 24 sata, pokreće kao uslugu koja odgovara kupaca i prodavača na Twitter. To je vrsta kao što su Craigslist za Twitter.

Uglavnom, @ shopr koristi Gnip mina Twitter firehose za ljude prodaju stvari i žele kupiti stavke. Službe Osnivači mi reći da je u svojim početnim istraživanjima trenutno oko 7.000 Tweets po satu odnose na trgovinu i ljudi žele kupiti i prodati predmeta (više od 5.000 prodaju se odnose na Tweets su poslane svakih sat vremena).

Kupci mogu pretraživati ​​na @ shopr web-mjestu, određivanjem točke željene i njihov položaj. @ Shopr će odgovarati kupaca s odgovarajućim Twitter korisnika koji su Tweeted o stavku za prodaju. Kupci također mogu Twitter @ ShoprBuy s onim što oni žele i gdje žele to i usluga do Tweet leđa kada su pronašli željenu stavku. @ Shopr će također omogućiti korisniku da vidi slike stavke kao dobro.

Ako ste prodavatelj i Tweet o objavljivanju stavku, @ shopr će površinu radnih mjesta u svojim tražilice tako dugo dok oni čine ga jasno što oni prodaju i gdje oni to prodaju. Prodavatelji mogu cvrkut @ ShoprSell s onim što oni prodaju, mjesto i početne cijene, a @ shopr će odgovarati ovaj sa zahtjevom iz kupca.

A za ideju koja je samo rođena 24-sati, @ shopr tim je uvjeren broj lokalnih trgovaca da sudjeluju u njihovoj prodaji usluga. Lokalne San Francisco REI je popis nekoliko njihovih bicikle, šatore i naprtnjače (od REI marke) sa atShopr. San Francisco knjižare Pas Eared Knjige imaš navedene neke od svojih zaliha, Izgubljeni vikend video će se objavljivati ​​niša-žanra filmova i suvenirnica, glazbeni dućan Aquarius Records također su stavljanjem neke svoje evidencije na prodaju putem usluga.

@ Shopr kaže da trenutno najviše željeni stavke objavljene na Twitteru su bicikli, knjige, apartmani, ulaznice. Što čini usluga jedinstvena je da omogućuje prodavača i kupaca proširiti izvan vaše Twitter socijalne graf-koji bi mogao biti vrlo korisno za obje kupaca i lokalne trgovce i brandove.

Nema komentara:

Objavi komentar