nedjelja, 11. rujna 2011.

Umjetnici hack Sony Ericsson Xperia je telefone kako biste vidjeli nevidljivi svemir, koristite vatre kao bljesak

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/artists-hack-sony-ericssons-xperia-phones-to-see-the-unseen-uni/:
Za većinu od nas, mobitela su za SMS, pozive i možda povremeno cvrkut, ali ono što se događa kada ih predaju na neke od najvećih svjetskih kreativnih umova? Davanje hakera, umjetnika i intelektualaca slobodno vladavine zabrljati sa različitim Xperia telefone Sony doznao koliko je sposoban svoje Prijave su stvarno. Koristeći nekoliko tweaks i hack, umjetnici su u stanju stvoriti instalaciju koja diše vatru kad ugriz fotografiju, daljinsko upravljanje brodom s GPS-om i bicikl koji koristi boje svjetla na sricati tajne riječi vidljiv samo kad je zarobljen na kameri. Kada Sony pitanje astrofizičar Jošua Peek dati ga ići, on je pun neba karte i teleskop slikovnih podataka za izgradnju cca sa gore-bliski pogled elektromagnetskih uzoraka na nebu. Za okrugli out projekta, glazbenik Annabel Lindquist sastoji pjesmu na temelju zvukova u Parizu snimila s luk . Sada, ako oni mogao pravedan mod jednom kako bi se izbjegle pao pozive, mi bi se svi skupa. Video njihova genijalnost u akciji nakon prekida.

Nastaviti čitanje Umjetnici hack Sony Ericsson Xperia telefoni vidjeti neviđeno svemira, koristite vatre kao bljesak

Umjetnici hack Sony Ericsson Xperia je telefone kako biste vidjeli nevidljivi svemir, koristite vatre kao bljesak prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. rujna 2011 04:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Xperia Studio | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar