nedjelja, 11. rujna 2011.

Je li Motorola pridružio bandwagon Facebook telefon sa svojim EX225?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/is-motorola-joining-the-facebook-phone-bandwagon-with-its-ex225/:
Smiješno je što se upravo dogodilo na na Bluetooth SIG web stranice: grupa svibanj imati samo deklarirani Motorola je prvi Facebook telefon . Kao Unwired Pregled pravom ističe, EX225 je vjerojatno značajka telefon koji se temelji na BREW , kao i Android je navigacijski gumbi nigdje biti pronađena. Slušalica ofers dvije varijante, jedna koja podržava dual-SIM i još da se broji samo jedno. Nadalje, gotovo identična verziji, EX226, prikazuje se u zasebnom popisu koji nedostaje zloglasni "F" tipku. Oba modela dijele zajedničku 2,4-inčni TFT-LCD zaslon, 3 megapikselnu kameru i pet zaredom QWERTY tipkovnica - uz poveliki izbočina na dnu stražnje strane uređaja. To je sve što imamo u ovom trenutku, ali čini se da stanje ne bi trebalo biti previše zabrinuti ovom moto.

Je li Motorola pridružio bandwagon Facebook telefon sa svojim EX225? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. rujna 2011 15:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Unwired Pregled | izvor Bluetooth SIG (1) , (2) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar