nedjelja, 11. rujna 2011.

Scout Observer zamjenjuje vojne Satcom, je powered by iPhone 4

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/11/scout-observer-replaces-military-satcom-is-powered-by-the-iphon/:
Ako trebate kanala svoj unutarnji MacGyver, postoji alat za to ... predvidivo, to je powered by vaš smartphone. Spajanjem iPhone od 4 do Scout promatrača Toolkit, je pretvorena u analizator spektra , mjerač snage, multimetar i niske razine šuma Block Downconverter (LNB). U engleskom jeziku, to znači da uređaj omogućuje vam pronalaženje i provjerite satelitske signale (uključujući i druge mobilne signale), mjera njihovu snagu, te odrediti GPS lokacija (među ostalim stvarima ). Šest funta uređaj zamjenjuje standardni 160-funta Satcom terminal, što ga čini savršen je modni dodatak za tajne operacije - ako su to vrste romps volite na vikend. Tvrtka je sada prihvaća pre-naloga za isporuku negdje u 4. tromjesečju, te se nada da razvaljajte verzije za druge telefone u bliskoj budućnosti.

Scout Observer zamjenjuje vojne Satcom, je powered by iPhone 4 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 11. rujna 2011 14:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Izviđač | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar