nedjelja, 11. rujna 2011.

Tjedan u Apple: objavljivanje na Pippina, izgubila iPhone 5 i više

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/8FyvKugNM8A/week-in-apple-publishing-on-the-pippin-lost-iphone-5-and-more.ars:

Naši Apple vijesti za ovaj tjedan su neki novi iPhone 5 glasine, navodno "procurila" iPhone 5 fotografija i bizarnom slučaju "nestalih" iPhone u San Franciscu. Ali to nije sve o iPhone 5, mi smo također razgovarali o promjenama na neke od Apple najnovijih patenta bitke, intervjuirali developer koji je igra objavljena na Pippina, i još mnogo toga. Pročitajte o nadoknaditi na tjedan vijest!

Google HTC: uzeti tih patenata, držati borbu protiv Apple : Google je dao HTC devet patenata koristiti protiv Apple na sudu: četiri u novu tužbu i pet u postojeći. Od kada je Google postao patenta vila anyway?

"Pukotina" slika ukazuje na iPhone pet kamera neće biti mnogo nadogradnje : fotografija koja se pojavljuje da su poduzeti iPhone 5 prototip možda slučajno je objavljen na Flickr od strane Apple inženjer. Pogled na sliku i metapodataka predlaže sljedeći-gen iPhone doista može sporta 8MP kamera, ali kvaliteta slike nije vjerojatno će se poboljšati na sve.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar