nedjelja, 11. rujna 2011.

Spotify i Ford Team Zajedno na izbor glazbe službe First In-Car integracije

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0qLwg_MSwUY/:
FordSync1

Danas na TechCrunch Hackathon, Ford, drugi po veličini proizvođač automobila u SAD-u se udružio s Spotify, brzorastuće Švedski glazbeni servis koji su nedavno stigli u SAD-u, pokazati trenutne mogućnosti u automobilu cca inovacija, kao i novi glas aktivira Ford SYNC sustav. Samo da pojasnimo: Ovo nije "službena partnerstvo", to je samo cool hack značilo pokazati kako je lako integrirati s SYNC. Za one koji nisu upoznati, Ford SYNC je u vozilu za komunikaciju i zabavu sustav koji omogućuje vozačima da hands-free telefonske pozive, kao i kontrolu glazbe i drugih zabavi u automobilu sa svojim vrlo vlastiti vokalne akorde. SYNC je nedavno dodao integracija s AppLink (u 2011 Ford Fiesti za sada) kako bi se omogućilo hands-free uporabu smartphone aplikacija u automobilu.

Na Hackathon danas, Ford je ponudio programeri priliku naučiti više o SYNC-a API-ja i pokazati kako integrirati aplikacije kao što su Spotify u SYNC. To je Spotify prvi u automobilu integracije, a to je još uvijek početni hack, ali to je prilično dobar početak. Nadamo se to postaje dugoročan Ford / Spotify strategije.

Strašan rast smartphone aplikacija je stvorila potrebu i priliku pružiti isti glas kontrolom rješenje za aplikacije koje vozači sada koriste u auto - ali ona također ima da ostane sigurna. "Pogledajte ma nema ruke!" Nikada nije nešto što želite čuti, a na automobil s nekim. SYNC pruža korisnicima, kroz glas pomoć, uz mogućnost da se lako kontrolirati svoje automobila multimedije i aplikacija funkcije, a na Spotify Hackathon danas je na brodu u sjedalu.

Prema Julius Marchwicki, program SYNC AppLink menadžer, TC Hackathon je idealno mjesto za početak dati programere informacije koje su potrebne na Fordov novi API i SDK da se programeri sjeckanje na zabavi u automobilu i app dobrotu.

Dakle, upravo ono što je moguće za programere sa SYNC AppLink u ovom trenutku u njegovom razvoju? Kada radite s SYNC omogućen smartphone aplikacija, programeri mogu stvoriti sučelje glasom korisnika koristeći SYNC-a u vozilu sustavu prepoznavanja govora, pisanje podataka na zaslonu radija glavu ili u vozilu zaslon osjetljiv na dodir, pomoću teksta u govor motor, u vozilu meny sustav kako bi osigurao naredbe za svoje mobilne app, i vozila podataka, kao što su brzina, GPS položaja, i potrošnja goriva. Sve dobre stvari znati, a to je lijepo vidjeti Ford, tvrtka koja ne izgleda tako vruće prije nekoliko godina, uzimajući u na inovacije vlak.

SYNC AppLink će biti dostupan u 10 modela (Ford vozila) početak u 2012, uključujući Ford Fusion, Fusion Hybrid, Mustang, Shelby, Fiesta, C-150, i još mnogo toga.


Nema komentara:

Objavi komentar