nedjelja, 11. rujna 2011.

Transformers: Dark of the Moon Blu-ray zbog 30. rujna, 3D verzija kasnije

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/transformers-dark-of-the-moon-blu-ray-due-september-30th-3d-ve/:
Osim što gromobran za Blu-ray HD DVD vs ratovi , transformatori serija racked neke od najvećih HD prodaje ikad , a sada ćemo vidjeti ako najnovija ulazak, Dark of the Moon, drži se da je trend . Paramount je objavio da će biti objavljen 30. rujna u Blu-ray/DVD kombiniranom obrazac za 19,99 dolara, s "deluxe" puštanje uključujući Blu-ray 3D očekuje se u "idućih mjeseci". Nema pojedinosti o bilo kojem dodaci uključeni u ovom izdanju, ali to izgleda kao PHE ide Avatar put i spašavanja te za kasnije. Za one predvidjajuchi 3D izdanju , nadamo se to ne jednaka slično razdoblje ekskluzivnosti, ali dok je disk zapravo je najavio nećemo ništa pretpostavljati. Ako 154 minuta Michael Bay eksplozije stvari zvuči kao dobra ideja za vas, provjerite nakon pauze za press release i raspored koji petak off - morate negdje biti.

Nastaviti čitanje Transformers: Dark of the Moon Blu-ray zbog 30. rujna, 3D verzija kasnije

Transformers: Dark of the Moon Blu-ray zbog 30. rujna, 3D verzija kasnije prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 10. rujna 2011 21:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar