petak, 16. rujna 2011.

Samsung Epic 4G Touch pregled

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/samsung-epic-4g-touch-review/:
Ako niste čuli za Samsung Galaxy S II do sada, ti si definitivno kasni na party. No, kao i poslovične rekao ide, bolje kasno nego nikad, zar ne? Galaxy S, njegov prethodnik sa bezbroj šasije izbor i prijevoznika varijante, i dalje prodaje kao hotcakes diljem svijeta, a nastavak nije lagan (figurativno) ili - prodaja 3.000.000 jedinica u 55 dana samo čini se da je mogao usporediti strane tvrtka sa sjedištem izvan Cupertino - i za dobar razlog. Dali smo otključana verzija visoke ocjene za svoje izvrsne performanse, prekrasna prikaz i top-of-the-line kamere, tako da je samo prirodna da ćemo provesti sljedeća četiri mjeseca pitate kad ćemo vidjeti elektrana čine ga Amerike.

Nemojte nas krivo - da smo vidjeli našu sajam udio od otključan Galaxy S II uređaja ponosno pokazala off u SAD-u (od kojih je većina iz našeg urednika, doduše), jer to je već dostupan u punom maloprodaji (oko $ 650-700 ) od više dobavljača. Međutim, 4G Samsung Epic Touch je prvi biti ponuđena na subvencionirano cijenu u zamjenu za dvije godine predanost, a to neće biti posljednja u AT & T i T-Mobile podići stražnji s vlastitim stilovima istom slušalicu. Dakle, kako se orijentira telefon stand up, ne samo test vremena, ali je nekoliko prijevoznika specifične promjene dizajna? Jesu li Sprint korisnicima dobivanje "zaražen" verzija Sammy je borac Android uređaj? Ova pitanja su razmišljali mjesecima, a mi konačno odgovori, ako vas držati na čitanje.

Nastaviti čitanje Samsung Epic pregled 4G Touch

Samsung Epic 4G Touch pregled prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. rujna 2011 17:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Nema komentara:

Objavi komentar