petak, 16. rujna 2011.

Artega SE električni superautomobil dolazi u SAD, idemo oči-na

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/artega-se-electric-supercar-is-coming-to-the-us-we-go-eyes-on/:
Artega SE električni superautomobil dolazi u SAD, idemo oči-na
Uz Tesla Roadster je zakupa crtež blizak i pravilan dva sjedala zamjene naizgled samo svjetlucati u Petra Rawlinson je oko u ovom trenutku, postoji nešto dolazi prazninu u svijetu električnih superautomobila. Artega bi volio ispuniti da s SE. To je sve-električni verziju tvrtke GT super, i dok GT neće vidjeti puštanje na američku obalu, dobili smo potvrdu od Artega da baterijski SE će - na kraju. 375 konjskih snaga pogoni automobil 62MPH u 3,9 sekundi i najveću brzinu od 126,5. Maksimalni domet je 172 milja, ali voziti auto "više oduševljeno" i možete očekivati ​​više realan 124.

Automobil je najavio je ranije ove godine na Ženevskom sajmu automobila, a ovdje u Frankfurtu smo bili u mogućnosti provesti nekoliko minuta ogling svoje obline u raznim bojama zanimljive, uključujući i jedan model sa cut-away blatobran prikazuje off pozicioniranje nekih 16 baterija modula. 12 od tih su se raspršili po stražnjem dijelu automobila, a četiri su se ispred, dajući automobilu unazad-baised 60:40 težine distribution.Cost je rekao da se 150.000 €, ili oko 207.000 dolara. To je gotovo dvostruko troškove roadsteru. Vrijedno toga? Vidjet ćemo.

Nema komentara:

Objavi komentar