četvrtak, 15. rujna 2011.

MasterCard demo Google novčanik, QkR platforma za mobilne plaćanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/mastercard-demos-google-wallet-qkr-platform-for-mobile-payments/:
Vi ste vjerojatno čuli mnogo o NFC-smartphone sposoban, ali malo na putu od stvarnog stvarnom svijetu koristi za čip. Pa, MasterCard u potrazi za promjenu sve to, i baciti u nekoliko inovacija vlastite ljubaznošću svojih in-house R & D laboratorije i Google. Prikazano off na događaju danas, tvrtka demoed Google Lisnica zahtjev smo prvi put doznali još u svibnju - ". uskoro", koji se sprema za službeni lansirati negdje Trčanje na Trk Nexus S 4G - sa planirano širenje na više uređaja - korisnici se mogu spojiti Citi MasterCard račun s uslugom, a zatim za plaćanje u bilo malo mjesto opremljen PayPass stanice . Transakcije odvijaju kao trenutačno kao što očekujete, uz potrošnju upozorenja notated automatski-app, kao i putem tekstualnih poruka. Ako ste paranoidni tip ili samo rasipnik, app nudi obilje mogućnosti za postavljanje ograničenja potrošnje, odobriti / blok kupuje preko kategoriji (npr. blagovaonicom, zabava) i omogućiti upozorenja za inozemne aktivnosti. Trenutno, Google novčanik usluga Android samo, a to je vjerojatno izravna posljedica AT & T, Verizon i T-Mobile podupire mobilnog plaćanja suparnika, ISIS .

No, tvrtka također ima jedno oko fiksne squarely na budućnost - spletkama se izmjenjuju implementacije za plaćanje on-the-go kroz svoje MasterCard Labs podjele. Fokusiranje na platforme QkR (očito igrati na QR kodova), ovi pojmovi u rasponu od televizijskih audio signala kodiranih uz kupnju podacima, zvučno na telefon trčanje QkR app, ili fast-food tabletops s ugrađenim nfc i QR kodova koji će omogućiti kupci za skeniranje za kupone, kako bi na daljinu i primijeniti popust - sve bez napuštanja mjesta. Najzanimljiviji korištenje nove platforme, međutim, nije imao nikakve veze s mobilnih telefona i sve veze sa Xbox Kinect. Koristeći tech gesta priznanja, stavke mogu se odabrati na zaslonu tako da držite svoju ruku preko stavke i navigacija kroz procesa kupnje. Znamo, još jedan veliki dokaz-of-concept, ali zamotati daleko da cinizam za drugi - predstavnik tvrtke povjerio nam je da soft-pilot testiranje QkR je već u tijeku, a službene objave slated u sljedeća dva tjedna. I ne brinite o tome da je Google OS samo afere, QkR je testiran po iOS, Windows Phone mango, pa čak i BlackBerry. Bilo ili ne inovativni plaćanja system'll pokretanje sa svim tim mobilnim OS na brodu nije bilo jasno, ali smo bili uvjereni da bi se barem dva partnera na brodu. Skoči prošlosti pauzu kako bi izbliza vidjeli našeg Hands-on s budućim plaćanja.

Nema komentara:

Objavi komentar