petak, 16. rujna 2011.

Oglasna mreža longboard Media uzima u 6 milijuna dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/elm4_ObxZ7c/:
Screen Shot 2011-09-15 at 7.22.23 PM

Oglasne mreže longboard Media najavljuje 6 milijuna dolara u seriji financiranja i danas, od razine kapitala . Upravljanje oglasnog prostora za više od 30 online svojstva, uključujući thefind.com , shop.com , overstock.com , buzzillions.com i become.com , longboard Media uspoređuje se s "Glam Media" za e-commerce web stranice.

Longboard Media je isplativo budući da je osnovana od strane bivših zaposlenika eBay Scott Engler i Jim Barkow u 2008, a oglasna mreža ima potencijal da taknite u publiku od preko 63 milijuna ljudi, prema svojoj financiranje izdanje. Tvrtka je izvještavanje da je služio više od 3 milijarde plaća pojavljivanja u 2010 blagdana i povećao je svoj izdavač bazu više od 40% u 2011.

Prije bootstrapped Tvrtka planira na korištenje novca za rasuti se na osoblje i dalje ulagati u njega svojim oglasa tehnologiju ciljanja.


Web stranica: longboardmedia.com
Pokretanje Datum: 11. kolovoz 2008

Longboard Media je vodeća trgovina vertikalne oglasne mreže predstavljaju samo premium shopping, pregled proizvoda i malo izdavača. Longboard Media nudi najveći publici kupaca postizanja 48-55m + potrošača svaki mjesec preko web stranice, kao što su zalihe, Shop.com, Become.com, Smarter.com i thefind.com.

Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar