petak, 16. rujna 2011.

Ca-Fi oprema Android stereo sustav u automobilu koji neće stati na nadzornoj ploči

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/ca-fi-is-an-aftermarket-android-car-stereo-that-wont-fit-in-you/:
Ca-Fi
Oprema za zabavu i informiranje i stereo rješenja za automobile u velikoj mjeri su umrli od ovdje u SAD-u. Innotrends je skuhali Android-powered kutija, pod nazivom Ca-Fi, koje bi mogle ste želi ovog malog in-dash računalo moglo naći dom u vinil-ploče pokrivena. 1.2GHz čip unutar gura Gingerbread za 6,2-inčni zaslon osjetljiv na dodir za povlačenjem prema gore smjerovima, igranje glazba i obavljanje pretraživanja koristeći integrirani 3G radio. Naravno, kao ExtremeTech ističe, double-DIN utor koristi CA-Fi je uglavnom napuštena od automobila (pogotovo u Americi). Ali hej, ako ste bili u potrazi za način da se dotjerivati ​​da Nova rusting daleko u Vašoj garaži, to bi moglo biti. Mi samo se nadam da ste pacijent tipa - Ca-Fi se ne očekuje da pokrenu sve do proljeća 2012, te će biti Europu samo afera na prvom mjestu. Voditelj poslije pauze za još jedan pic, a neki PR.

Nastaviti čitanje Ca-Fi oprema Android stereo sustav u automobilu koji neće stati na nadzornoj ploči

Ca-Fi oprema Android stereo sustav u automobilu koji neće stati na nadzornoj ploči prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 15. rujna 2011 21:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ExtremeTech | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar