petak, 16. rujna 2011.

Redak2 sada ima 50.000 plaćati klijentima, pokreće na ipad

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NgGkfrer1U4/:
line2shot

Natrag u rujnu 2009, ja sam pisao o redak2 - pokretanje koja nudi slične funkcije Google Voice, ali s naglaskom na ugostiteljstvo tvrtke i 'prosumers' (nudi lako dostupne telefonske podrške među svojim uključen značajke). U to vrijeme, tvrtka je uzimajući off na teške početak: to je Apple tri mjeseca u početku odobriti app, uglavnom zbog spora između Apple i Google preko Google Voice.

Ali napokon je napravio u dućan, i stvari su otišli vrlo dobro od.

Dvije godine kasnije, redak2 je 50.000 plaćati klijentima (planovi počinju od $ 9.95/month) i četrdeset zaposlenih, te je vrlo blizu novčani tok pozitivne. App je dostupan za iPhone i Android, a danas je pokretanje za ipad - možete pronaći novi app upravo ovdje . Ipad app izgleda dobro, dijelom i zbog redak2 dobio ulaz od jabuka, koji je gurnuo prema tome ipad verziju. Iz perspektive funkcionalnost je identična službe iPhone verziju, ali to nije loša stvar.

Za početak korištenja usluge morat ćete se prijaviti za korisničkog računa, koji mora biti učinjeno putem redak2 web stranice. Moći ćete odabrati novi telefonski broj koji ćete koristiti kao 'redak2' ili možete luke postojeći. Nakon što ste postavili, možete staviti i put pozive, slati poruke i pregledavati vašu poruku povijest za svaki kontakt izravno iz vaše ipad. Pozivi su smješteni preko VoIP kada je to moguće, ili možete izabrati da rutu poziv na redovite telefon.

Redak2 osnivač Peter Sisson kaže da je tvrtka odlučila napraviti aplikaciju nakon što je utvrdio da je ipad je po vrhunskim pretvoriti platforma, unatoč činjenici da je samo ponudio 2x skalirati pogled na iPhone app (drugim riječima, izgledalo je prilično loše , ali ljudi su još uvijek ga koristi). Oni su savjet i izgrađen HD verziju od temelja iskoristiti ipad je veći ekran nekretnina.


:
Web stranica:
Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar