petak, 16. rujna 2011.

Recon Instrumenti dobiva NASA Desert Rats oči-na s Micro Optika Prikaz, omogućuje ih vide budućnost

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/16/recon-instruments-gets-nasa-desert-rats-eyes-on-with-micro-optic/:
Vanjski prostor. Same riječi dočaravaju slike high-tech naprava i um-puše znanstvena istraživanja - to jest, budućnosti. Ali što ako ste rekli naše najbolje i brightest kozmičke istraživači su još uvijek oslanjajući se na ruke montirati post-it note da ih vodi kroz svemirskim šetnjama? Da, to bi bilo Staples u prostoru. Srećom, Recon instrumenti se udružio s NASA pustinje istraživanje i tehnologiju studije za testiranje dvije varijante svojih GPS Micro Optika Prikaz za korištenje u sljedeću generaciju spacesuits, i dobiti naše svemirske agencije malen malo bliže PK Dick fantazija držimo draga . Prilagođeno naočale, koje donose informacije o direct-to-eye, su stavili na zadatku u pustinji Arizona-based tima, prolazi kroz niz simulacija kritične misije postupaka. Krajnji rezultat? Velik palčeve-up odobrenje od NASA-e (da ne spominjemo pokojnika sci-fi autora), i obećanje za procjenu tehnologije za daljnje testiranje. Čuješ li taj zvuk, rocketeers? Silly nas. Naravno, ne možete - u svemiru, nitko ne može čuti naše pljesak.

Nastaviti čitanje Recon instrumenti dobiva NASA Desert Rats oči-na s Micro Optika Prikaz, omogućuje ih vide budućnost

Recon Instrumenti dobiva NASA Desert Rats oči-na s Micro Optika Prikaz, omogućuje ih vide budućnost prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 16. rujna 2011 11:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar