petak, 16. rujna 2011.

CEDIA 2011 izgledi i završava završiti: THX, TiVo i dosta projektori

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/15/cedia-2011-odds-and-ends-wrap-up-thx-tivo-and-plenty-of-projecto/:
Drugi CEDIA je u knjigama, a ako niste bili tamo, samo znam priča - kao što je u mnogim uglovima zemlje - gospodarstvo. Oh da, projektora koji košta samo $ 10k još uvijek činilo vrijednost cijene, ali kud god da izgledala su tvrtke proširuje svoje proizvode malo bliže na masovno tržište. Bilo da je heavy duty zidne nosače, bežični hi-fi sustava ili, većina iznenađujuće, 300 dolara napaja nijanse iz tvrtki kao što su Lutron, običaj kazalište opreme je sve jeftinije i spremni za rad u više domova. Zanima preoblikovanje kućnog kina za manje novca od $ 10k, a bez izgradnje potpuno nove kuće oko nje? 2011 mogu biti vaše godine.

Što se tiče hardvera na zaslonu, također je dobio pogled na TiVo novog premijera Elite DVR (hint: to izgleda i radi kao TiVo) i Dish Network novi Tailgater prijenosni satelitske antene. Druga poslastica je MRT -to-HDMI adaptera iz DVDO koji bi skopčavanje vaš celly do ljepušan velik dio bilo koji TV u pokretu i punjenje u isto vrijeme jednostavan. Na THX štand, imala je pečat ošamario na LG najnoviji Nano LED svijetli 3D LCD , kao i novi program za soundbar / subwoofer kombinacije kaže rezultirat će točniji zvuk za implementacije u kojima surround zvučnici nemaju smisla. Također smo dobili demo svoje nove medije ravnatelj protokol koji može automatski konfigurirati kompatibilne opreme kućnog kina na temelju sadržaja promatraju. Star Wars Blu-ray diskova će biti prvima brod s ugrađenim metapodataka , a partnerstvo s chipmakers znači ažuriranja softvera mogle početi rolling out ubrzo za proizvođače koje žele da ih preda - demo ran na HDI Dune igrač - i iduće godine novi uređaji trebali brod značajka uključena.

Uobičajeni pobio projektori uključen novih modela iz Mitsubishi i digitalne projekcije, s automatskim postavkama za ultrawidescreen gledanje kao jedan od vruće mogućnosti (osim 4K) ove godine. Za bolji pogled na neke od stvari koje smo uočili na show pod provjerite galeriju u nastavku, a detalji u njihovim priopćenjima za tisak nakon prekida.

Galerija: CEDIA 2011 wrap-up

Nema komentara:

Objavi komentar