petak, 16. rujna 2011.

Microsoft pokazuje Tango Video Chat aplikacije na HTC Titan

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/f4WhOoDCUuw/:
htc-titan-mango-550

Ja sam volio Windows Phone Mango otkad sam prvi ugledao na njega , ali istina je u tome da je većina od značajki provodi samo su lov do konkurentnih platforme.

Bing integracije i glas u tekst sposobnosti su ... prilično cool. No, osim toga, kao što sam rekao, Mango je igranje ulova-up. Dodatak cca video chat na Mango pogon HTC Titan je još jedan primjer, ali to dolazi.

Unatoč nevjerojatno nesretna ime dijeljenja situaciji, Tango video chat aplikacija (nevezano na sljedeći WP7 ažurirati pod kodnim imenom Tango) je zapravo prilično cool, iako malo kasno za party. U video ispod, Aron Woodman tima Windows Phone možda previše oduševljeno detalje chat način video radova na tom masivni 4,7-inčni ekran Titan (ljubaznošću Blog Windows Phone ). Kao Apple FaceTime i Tango app za Android, Tango za WP omogućuje vam da uživate "vidjeti ono što vidim" switcharoo između prednje i stražnje okrenuta kamerama. Čudnovato dovoljno, Google Talk još da se to podoba vanjska strana.

Što je cool da je tango app za Mango je cross-platforma, nudi podršku za iOS, Android, i PC. Microsoft se dogodi da vlastiti prilično strašan VoIP usluga se zove Skype , tako da ovaj tango aplikaciju može imati neke prilično ozbiljne konkurencije na Windows platformi u budućnosti.


Tvrtka: Microsoft
Web stranica: microsoft.com
Pokretanje Datum: 4. travanj 1974
IPO: NASDAQ: MSFT

Microsoft, osnovana u 1975 by Bill Gates i Paul

Nema komentara:

Objavi komentar